(N) ICE!
- algemeen
- IJs
- DIY
- Weer
June 2017
Zouden we van het weekend weer getrakteerd worden op vitamine D? De zon staat tot nu toe op het menu en dus wordt het weer: ijsjes weer! N-Ice!
Maar omdat ijsjes en die 'Bikini Body' niet goed samen gaan, komen hier 3 ijsrecepten die lief voor je zijn.
Bosbessenijs
Dit heb je nodig voor 4 ijsjes:
- 50 gram bosbessen
- 1 eetlepel volle kwark
- 2 eetlepels volle melk
Zo maak je het:
- Doe alles in de blender. Blend of gebruik een staafmixer om alles tot een gladde massa te maken.
- Vul de potjes met het mengsel. Zet de ijsvormpjes minimaal 3 uur in de vriezer.
- Je kunt de ijsjes makkelijk uit het vormpje krijgen door ze eerst 5 seconden in heet water te dompelen zodat het buitenste laagje ijs smelt. Gelijk opeten
Gezonde Chocolade-banaanijs
Dit heb je nodig voor 4 ijsjes:
- 1 rijpe banaan
- 50 ml sojadrink choco (Alpro)
- 1 eetlepel volle kwark
- 1 theelepel cacaopoeder
Zo maak je het:
- Schil de banaan en pureer samen met de sojadrink, kwark en cacaopoeder in een blender (of met de staafmixer of keukenmachine).
- Vul de potjes met het chocolade mengsel. Zet de ijsvormpjes minimaal 3 uur in de vriezer.
- Je kunt de ijsjes makkelijk uit het vormpje krijgen door ze eerst 5 seconden in heet water te dompelen zodat het buitenste laagje ijs smelt.
Tip: Dip de ijsjes in gehakte pistache nootjes.
IJs met bubbels
Dit heb je nodig voor 4 ijsjes:
- 8 aardbeien
- 4 eetlepels granaatappelpitjes
- 100 ml Crystal Clear Sparkling cranberry
Zo maak je het:
- Vul de ijsvormpjes tot de helft met Crystal Clear, voeg het fruit toe en leng verder aan met de Crystal Clear.
- Zet de ijsvormpjes minimaal 3 uur in de vriezer.
- Je kunt de ijsjes makkelijk uit het vormpje krijgen door ze eerst een 5 seconden in heet water te dompelen zodat het buitenste laagje ijs smelt.
Tip: je kunt ook frambozen, bramen of perzik toevoegen.
En voor de echte bloemen ga je natuurlijk naar onze webshop. Of vraag een unieke inlogcode aan.
Jij shopt toch ook het liefst de mooiste bloemen, vers van het land?