Porta Nova

Aad van Luijk, Leon Dukker en Nico van Vuuren, een fusie van drie rozenkwekerijen, oftewel 115 jaar ervaring en passie voor een oer-Hollands product dat luistert naar de prachtige naam; Red Naomi. Met 30 miljoen rozen per jaar, en zo’n 10 miljoen blijde mensen, staan zij op eenzame hoogte wat betreft het telen van het hoogst haalbare niveau Red Naomi rozen. 


Vier leraren die de gehele dag coachen, duurzaamheid, scherp blijven op eigen productie door middel van een testkamer en een uniek verwarmings- en koelingssysteem, de Climator, dragen bij aan dit succesverhaal. Dit voortdurende proces van verbetering van hun product, en de organisatie, maakt hen aan het eind van de dag onevenaarbaar. Gefocust en kritisch te allen tijde.

Je wordt niet zomaar de beste Red Naomi kweker.

Je wordt niet zomaar een Supra. 
Porta Nova; dé Supra kweker van de Red Naomi’s. Elke dag verzekerd van kwaliteit.

Weetje!

Op alle soorten Red Naomi rozen wordt een kwaliteitsgarantie gegeven. Dankzij de Climator is de kwaliteit van de Red Naomi rozen verder geüpgraded. Echter, om echt indruk te maken, kom je uit bij de Porta Nova “SUPRA”-lijn. Dit is de absolute top als het gaat om rode rozen en Red Naomi. De Supra’s zijn een unieke selectie uit al hun rozen en worden in alle lengtes gekenmerkt door de extra grote knop en dikke steel waarbij ook alle andere kwaliteitseisen kloppen. De “SUPRA” rozen worden met de hand voor jou uitgezocht. Een vaasleven van veertien dagen moet altijd haalbaar zijn.

Assortiment

  • Red Naomi Supra
  • Red Naomi Unica
  • Red Naomi Magna