Holstein Flowers

‘Met elkaar blijven ontwikkelen,’ dat is wat Holstein Flowers al jaren lang dé gerberaspecialist bij uitstek maakt. Dit familiebedrijf heeft sinds 1946 (eerst groenten) ervaring in de agrarische sector. Het was de tweede generatie die in 1974 het roer omgooiden met het besluit Gerbera’s te gaan kweken. Inmiddels zijn zij zowel kweker als veredelaar, dat is hun kracht. 
Met een eigen laboratorium en houdbaarheidsruimte zijn zij in staat de kwaliteit waar zij om bekend staan te waarborgen, te blijven verbeteren en in te spelen op de huidige markt en trends met een stabiel, gevarieerd aanbod, dat nog altijd groeit. 80% komt uit eigen selectie en wordt zorgvuldig getest op houdbaarheid, sierwaarde en meerwaarde. 
Vol passie, modern, betrouwbaar en een bron van inspiratie voor bloemisten; dat omschrijft Holstein Flowers. Met het meeste licht van Nederland creëren zij het hele jaar door blijdschap, spontaniteit en vrolijkheid, dat is tenslotte waar Gerbera’s met hun kleurenpracht voor staan. 

Assortiment

Bij Holstein Flowers telen zij zo’n tachtig variëteiten. Wat hun aanbod onderscheidend maakt, zijn de vele unieke, exclusieve soorten. Gerbera’s die opvallen in kleuren, in combinaties van kleuren, in vorm.