SK Quality Roses

'Je moet dit willen, 24/7. Dit is mijn wereld en dat maakt mij trots.’ Dankzij deze instelling, en een explosie van enthousiasme en energie, creëren SK Quality Roses het hele jaar door de beste Avalanche rozen. 100% inzet voor 100% kwaliteit droomrozen. Niet voor niets kozen Wesley en Yolanthe Sneijder voor SK Roses tijdens hun droombruiloft. 


Dankzij hun innoverende en maatschappelijk verantwoorde ondernemersgeest, streven zij iedere dag naar het beste resultaat. En dat werpt zijn vruchten af. Dankzij inspanning, toewijding en oog voor detail leveren zij als enige 80/90 cm stelen in  de zomer en zijn de Avalanche rozen voorzien van een stevige, dikke steel. Door het gebruik van vers CO2 dat minder groeiremming veroorzaakt, en een overzichtelijk sorteringssysteem waardoor zij 24/7 op de hoogte zijn en inzicht hebben in hun eigen productie, zijn zij betrouwbaar en stabiel in hun aanbod en kwaliteit. 
Op de vraag wat hen dagelijks drijft werd er geen seconde getwijfeld; ‘De beste rozen maken met de grootste knop en ongekende sier- en houdbaarheidswaarde,’ En dat maken zij meer dan waar.

 

Assortiment

  • Avalanche rozen


The beauty of Avalanche‚Ä®

The beauty of SK Quality Roses